Catàleg · La Gironina

Catàleg professional de productes pirotècnics per la Gironina.

Amb una àmplia experiència i una enorme reputació en el sector pirotècnic, el nostre client tenia molt clara la línia gràfica que volia per al seu nou catàleg professional, destinat principalment als tècnics de les administracions encarregades de l’organització de festes locals.

La línia argumental del projecte va ser compaginar i fer compatible el rigor, la seguretat i la professionalitat d’una empresa destinada a la fabricació i comercialització d’articles pirotècnics amb el llenguatge excessiu, colorista i explosiu que impera generalment en la comunicació d’aquests productes.

Vam distribuir tota la informació en diferents apartats que presenten llenguatges subtilment diferenciats per donar a cada tema l’expressivitat personal que necessita i vam estructurar el catàleg de tal manera que els usuaris amb capacitat de decisió poguessin utilitzar-lo com un aparador real, destinant les seves pàgines finals a temes contractuals i fulls de comanda i/o compra.

El catàleg va aportar una notable diferència, tant en forma com en ús, respecte al material normalment utilitzat per la competència i pel sector i va marcar una nova línia d’expressió que va millorar la relació del nostre client amb els seus.

La qualitat dels materials utilitzats per a la seva impressió així com el seu sobri codi cromàtic van ser segurament determinants perquè el catàleg marqués un punt d’inflexió en la comunicació del sector.