Planificador de menús · Menuari

Naming i disseny del producte Menuari per a Ca la Doloretes.

Menuari és un organitzador de menús setmanal que té com a finalitat incentivar una alimentació sana i una dieta equilibrada.

És un producte familiar, pràctic i que ens permet de manera ràpida i senzilla controlar els nostres àpats i optimitzar les compres.

Quan ens vam fer càrrec del projecte vam veure la necessitat de buscar un nom compacte i descriptiu que ens permetés parlar d’ell de manera senzilla. Així és com va néixer, de manera natural, el Naming del propi producte i sistema.

Menuari, del català “menú” + “diari” evoca ràpidament al propi producte i descriu amb precisió que és un organitzador de menús.

Il·lustrat per Oriol Vidal Gallifa, el Menuari consta d’una pissarra amb una distribució setmanal, zona de notes i llista de la compra. Està imantada per ser col·locada a la porta de la nevera, i la seva base vileda permet escriure o dibuixar-hi mitjançant el retolador que s’inclou al pack.

Es completa amb una sèrie d’imants circulars que es col·loquen i es distribueixen en el panell i que corresponen als diferents grups d’aliments de la piràmide nutricional.

S’adjunta un llibre -també il·lustrat per Oriol Vidal- amb informació nutricional i receptes.