Packaging · Veggie Animals

Disseny del packaging i aplicacions comunicatives per a VeggieAnimals.

Des de les primeres reunions amb la clienta ja vam adonar-nos que al món vegà animal existeixen tot un seguit de paraules i idees que configuren tota una filosofia de vida. I vam entendre que aquestes paraules clau havien de ser la base de la imatge del nou packaging de VeggieAnimals.

Amb aquest clar propòsit i davant la “limitació” de treballar amb un color i logotip donats, vam dissenyar una tipografia que ens servís per crear un mosaic gramatical de fons, marcat pel color blau petroli de la marca, i un blanc que hi destaca en forma de fulla i que ens serveix de suport, no només simbòlic sinó també gràfic per exposar la informació del producte de manera clara.

Les siluetes d’un gos i d’un gat categoritzen els diferents pinsos i productes.

Una solució molt elegant i vistosa que ens permet allunyar-nos dels tòpics del mercat i sobretot diferenciar-nos molt clarament de la resta de pinsos no vegans.

El plantejament gràfic i comunicatiu, sempre en un marc estratègic, ha potenciat la marca i ha acabat convertit en el codi visual que unifica tots els nous productes així com les aplicacions comunicatives.